Saturday, 1 March 2014

Hawks

Views
4 Hari g , :( Nebesssss.. Oh goddd :( 20M harusss. :(

Monday, 24 February 2014

Training

Views
Hampa ngan training ku petang ini.  Kenapa teruk sgat ? ;( hampir mengalah. Oh God. Semangat Hawks ku kemana engkau!? :(

US

Views
Persahabatan yang akrab tidak akan dapat dipisahkan melainkan dengan kematian.
Views
Discipline is just choosing between what you want now and what you want most.

Sunday, 23 February 2014

Morning

Views
Morning , 1 week lagi tinggal for MSS . Pagi ni Semangat nk training. :) Hawkss!

OMG

Views
Tension :(

:')

Views

Views

Masih Aku Cinta

Views
Kau kan temui bahagia , walaupun aku tidak bersama :')

Sendiri

Views
Aku rasa aku dah tiada sesiapa. Aku cuma ada Tuhan Yesus Bersamaku.

Mengapa?

Views
Salah ku ka? :( I almost give up. Oh God :( korang tau tak kenapa sampai sekarang aku tak pernah NAK  bercinta? sebab aku dah ada korang. Pls lah korang, Korang tau tak aku Sayang korang sangat. Aku dah usahakan satukan kita. Pls jangan camni. Aku MOHON. Aku tau korang tak sedar, apa perasan aku. Even aku dah jarang spend times ngan korang. Aku slalu tolong korang , jenguk korang. So plsssss.. kenapa semua camni.

Masih Mencintainya

Views
Betapa sakitnya apa yang ku rasa..Tuhan kuatkanlah hatiku yang terluka

Masih Mencintainya

Views
Mengapa mudahnya hatimu mendua..Ku lapangkan dada walau aku terluka..
Semoga bahagia bersama dirinya..Karena kau telah memilih dia