Monday, 11 November 2013

I hate this feeling

Views
I hate what i feel now. No One know. It feels like lonely.. arghh

Nyeee

Views
Oh gossshh. What daaaa............................ haish

Saturday, 9 November 2013

Contact

Views
Twitter : @AbbieJyeahh
Instagram: @abbiejyeah869
Facebook : Mildred Venessa Yee
WeChat ID : venessayee
http://ask.fm/abbiejyeah

Bhosan

Views
Bosan duduk rumah, nk p sekolah. Nk lepak ngan cikgu :3 hehe

Rindu nak hang out

Views
Alaaa , rindu nak hang out. Semua temanku dah g melancong. Aku je tinggal sini. haihh. Bila lah aku ni bebas.

Benci

Views
Dear Crush, 
bukan aku nak jual mahal ke ape kat korang. Hati belum terbuka nak wat cam mana? takkan nak paksa, cinta tidak boleh dipaksa. Lagi pun lg underage ni nk bercinta. buang masa je.

I love them

Views

Rindu

Views
Tahun depan mesti rindu sesi petang. Rindu cikgu. Rindu bilik displin.. tahun depan dah takleh dok kat bilik displin. hmm :( Harap2 KPM ubah fikiran lagi tahun depan. Amen. Fikir lah sal risiko skali, ni asyik fikir pasal kelas je. Klo tak selesa nak belajar tak guna jugak.

Hey

Views
Hye Blogger, lama dah tak update. Nk design baru pun dah tak ingat dah. So semua information kat blog ni information lama ye.